Púder Nélkül

2010.11.11. 10:17

SzekérAnya blogja - A baba nem ér rá, nyüzsög

Zizi 15 hónapos létére totálisan uralja a rendelkezésére álló teret. Rendületlenül gyalogol, sőt szalad még azokon a helyeken is, amelyeket én kevésbé díjazok.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Például: fürdőszobai polc, Apika laptopja, Olivér mesés kincseket rejtő szobája, vagy Dávid gitár-rengetege... Gyakorlatilag nem ér rá. Szinte hihetetlen mennyi elintézendő dolga akad egy ilyen kisbabának. Külső szemlélő számára ugyan fárasztónak tűnhet ez az álladó készenléti állapot, valójában a világ legizgalmasabb dolga babád szemével látni és újra felfedezni a világot, megérte(t)ni annak működését. 
 
Ez az állandó mobilitás visszahat rám is, igyekszem megvalósítani régóta dédelgetett álmaimat, már ami a mozgást illeti. Így kezdünk közösen baba-mama jógát. Zizi rendkívüli kíváncsisággal szemléli Anyanya - mert hogy így hív - furcsa pózait, kitekeredését, mókásnak találja lógását, feszülten figyeli Zelli instrukcióit... Érdekes, hogy mennyire átmegy az üzenet, ülő relaxációhoz az ölembe helyezkedik és boldog elégedettséggel tekint körbe, ahogy anyukák egymás kezét fogva egy nagy kört alkotva friss energiát töltünk magukba ...és persze Zizibe újra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!