Púder Nélkül

2011.01.08. 13:21

Izmok újraértelmezve - Kib(l)ogozhatatlan

Gondolná az ember, hogy harmincon felül (meg alul is) létezik egészséges testképe.

Kiss Nikolett

Mindig mozog rendesen, hosszú - hosszú évek óta hetente többször is lelkiismeretesen, ráadásul váltogatja is a sportokat: kedvtől és lelkesedéstől függően kosárlabda, futás, spinning, kevéske súlyzózás, télen pedig előkerül a kori is. Tudja, hol vannak a hibái, és mely területeken duzzadnak az izmai rendesen. Mígnem szokásától eltérően elmegy egy erősítős, alakformálós aerobikra (elnézte az időpontot, igazából nem ezt az edzést nézte ki), és újraértelmezi a testét.

A bemelegítés utáni hatodik percben megül a fejében az a kósza gondolat, hogy tulajdonképpen nem is annyira  izmos, mint gondolta, a huszadik percben kábé oxigénpalackért könyörög, a harmincadikban pedig (túl a gumiszalagon, labdán, step padon és az ugrókötélen) konkrétan rájön: nem, neki sem izmai nincsenek, sem kondija, és valószínűleg ő sincs igazán... Egyetlen vigasz, hogy utána szuperul érezte magát. Tanulság: igenis mindig ki kell próbálni új dolgokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!