Púder Nélkül

2011.01.24. 06:59

Tippek: kihez ne menjünk férjhez soha?

Biztosan sokan feltették már maguknak a kérdést: milyen ember legyen a férjem? Ám azt valószínűleg még többen, hogy milyen ne legyen a jövendőbeli uruk.

Horváth Viktória

Az oltár előtt állva már kicsit késő átgondolni a helyzetet, ezért érdemes már a párválasztáskor résen lenni. A hírek szerint egy katolikus atya is ezen a kérdésen merengett el, noha természetesen nem magára, hanem női híveire gondolva. Szerinte semmiképpen se válasszanak a hölgyek olyan vőlegényt, aki „anyuci pici fia”, de az is rossz ómen, ha rosszul bánik a pénzzel.


Nem jó választás, ha nincsenek barátai, ha elnyomják vagy éppen ő zsarnokoskodik mások felett. Az sem ideális férjjelölt, aki nem tud magán nevetni, s persze az sem, aki olyanra szeretné kérni leendő feleségét, amit az nem akar megtenni. Utolsó pontként hozzátette, ahhoz pedig pláne ne menjünk soha férjhez, akibe nagyon, de nagyon szerelmesek vagyunk.

Hogy miért? Azt nem kötötte a hívei orrára...  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!