Púder Nélkül

2011.02.25. 12:42

E.T.: dögös lett Katy Perry és Kanye West közös dala

Újabb dalt másolt ki kislemezre a Teenage Dream című albumról Katy Perry. Az énekesnő választása ezúttal a Kanye West közreműködésével készült E.T. című szerzeményre esett, amelynek videoklipjét is rövidesen bemutatják.

Gyuricza Ferenc


A Teenage Dream című album napjaink egyik legsikeresebb popzenei kiadványa, hiszen az nemcsak első helyezést ért el a különböző listákon, de immár három dal - a California Gurls, a címadó szerzemény, valamint a Firework - is slágerré vált róla. Mindhárom dal első helyezést ért el a Billboard magazin kislemezlistáján, ami páratlan sikernek számít az utóbbi tíz évben. A sort most egy újabb kislemezzel folytatja Katy Perry, a popsztár választása ezúttal az E.T. című szerzeményre esett, amelyben Kanye West is közreműködik. A dalhoz videoklip is készül, melynek rendezője Floria Sigismondi lesz, aki korábban többek között David Bowie-val, Björk-kel és Marilyn Manson-nal is dolgozott már.

 

 

Az énekesnő emellett újra turnézni indult, a monstre koncertsorozat február 20-án kezdődött Lisszabonban. A California Dreams World Tour többek között Nagy-Britanniát, Ausztráliát, Új-Zélandot és Japánt is érinti, majd az Amerikai Egyesült Államokban zárul. Az amerikai koncertkörút június 7-én kezdődik Atlanta városában, és egészen augusztus 20-ig tart. Az amerikai turné utolsó állomása Katy szülővárosa, a Kalifornia állambeli Santa Barbara lesz, ahol két koncertet is ad az énekesnő. Los Angeles-ben ennél is nagyobb az érdeklődés a fellépések iránt, két előadásra már most elkapkodták a jegyeket, így egy harmadikat is elkezdtek szervezni.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!