Púder Nélkül

2011.03.30. 08:36

Détár Enikő: a munka konzervál

Détár Enikő, Ladinek Judit és Fésűs Nelly nem csak a színpadon, hanem a magánéletben is tökéletes hármast alkotnak. A három sztár most a szépség titkára keresi a választ.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Tabu Tv riportere a Glamour Women of the Year választásán talált rá az épp együtt kikapcsolódó három barátnőre, Détár Enikőre, Ladinek Juditra és Fésűs Nellyre, akikkel a szépségük titkát is fejtegettük. "A munka nemesít és részben konzervál. Ha az ember már húsz éves korától nem figyelne oda, akkor elindulna az a bizonyos kellemetlen folyamat, az öregedés... A környezeti szennyezések és a gravitáció komoly ellenségünkként szerepel a listán, de azért hiszünk a természetes szépségben!" - meséli Détár Enikő.

"Reggelente azzal nyugtatom magam amikor belenézek a tükörbe, hogy a belső szépség számít. Amikor nem muszáj kiöltözni, akkor mackóban, összefogott hajjal mászkálok és egy gramm sminket sem teszek magamra..." - osztotta meg az internetes sztártévé nézőivel Fésűs Nelly.

"Ilyenkor szokott általában összefutni az ember a húsz éve nem látott első szerelmével, aki azt mondja, hogy de jól nézel ki! Egy ilyen bók után általában a férfi nyakába ugrana az ember, csakhogy ő már kopaszodik és pocakos" - nevet fel Ladinek Judit. A három művésznő egyébként a látszat ellenére a hétköznapokban nagyon lazán kezeli a szépítkezést. "Rendszeresen megengedem magamnak azt a luxust, hogy egy szál pizsamában viszem suliba a gyereket, gyorsan visszafordulok az autóval, integetek egy nagyot és megyek haza" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Détár Enikő.

Egyébként Ladinek Judit is osztja Enikő véleményét, miszerint a szakma konzervál. "Minden nap ki kell állni a színpadra, ezért nem engedheti meg magának az ember, hogy tíz-húsz kilót felszedjen. El kell járni tornázni, oda kell figyelni, mert különben elindul a lavina és az élet bosszút áll!"

Kattintson ide és tekintse meg a Glamour gálán készült képgalériánkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!