Púder Nélkül

2011.05.10. 09:22

Barbie lakosztály cicababáknak

A Las Vegasban található Palms Hotel híres az extravagáns lakosztályairól, a menedzsment pedig most igazán kitett magáért: megalkotta a lányok leghőbb álmát, a Barbie lakosztályt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az ötlet persze nem volt teljesen új, Jonathan Adler belsőépítész, dizájnőr ugyanis – a Barbie babák 50. évfordulójára – már berendezte a babasztár életnagyságú malibui otthonát, amelyet a nagyvilágnak is bemutatott.

A csupa flitterbe és rózsaszín plüssbe öltöztetett villa akkora sikert aratott a szomszédok és a látogatók között, hogy a Palms Resort lecsapott a tervezőre, és az egyik – több mint 200 négyzetméteres – lakosztályát most hasonló stílusban öltöztette fel. A visszhangot tekintve nagyon jól tette, ugyanis Barbie 50 éves kora ellenére még mindig akkora divatban van, hogy a lakosztályt hónapokra előre lehet csak lefoglalni, mert versengenek érte a milliomos leánycsemeték.
A Palms elnöke szerint „a Barbie szoba remek helyszín hajadonoknak, szülinaposoknak és mindenkinek, aki néhány órára rózsaszínbe szeretne fürdeni.”

Az alábbi videó segítségével betekinthetünk a lakosztályba!



További képek, részletek a life-style.hu-n, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!