Púder Nélkül

2011.05.27. 09:44

SzekérAnya blogja: Anya, Zizi, Pötyi és a szépségipar

Főiskolás éveimben is vizsga előtt fogyott a legtöbb éjszakai kakaó, és emlékezet-frissítő-varázserővel felruházott mogyorós csoki... Aktualitást azért nyert, mert Zizike mellett újra hatalmába kerített a tanulás-vágy, így a fiúk után ő is aktív támogatója SzekérAnya legújabb kalandjainak.

SzekérAnya

Az „élethosszig tartó tanulás” nálam bejött és még élvezem is. Természetesen szépségipar. Míg én „dolgozom”, Zizi lubickol abban az extra figyelemben, amit ilyenkor bátyjaitól, vagy Mamikától kap. Profi, saját nevelésű bébiszittereink vannak. Zizi kacagva újságolja, hogy a tornateremben „Dááci is átbújt a karikán.”, „Olivéérrel sátorba bújtam”, vagy „Mamika hintáztatta Liza-babát.” Persze én is elmesélem, hogy a nénik arcát masszíroztam, sminkeltem, ahogy az sem szokatlan már számára, hogy időnként „Anyaka” is tanul. Minap óvatosan behajtotta szobája ajtaját – ez jelzésértékű számomra, hogy valami szigorúan titkos küldetés következik – majd kivett kis bögréjéből egy piros színű ceruzát, szegény Pötyi babát lefektette kis asztalkájára, és határozott, balkezes, erőteljes mozdulatokkal festeni kezdte az arcát... Mire kérdő tekintetemmel találkozott, már kész volt a válasz: „minkelek”.

SzekérAnya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!