Púder Nélkül

2011.07.16. 06:48

Minden megváltozott az X-Faktor óta: Király L. Norbi örül a meghívásoknak

Legutóbb fél éve találkoztunk, akkor azt mondta: „nem úgy kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy most egy ideig megy a szekér, aztán vége. Úgy és azt kell csinálni, amire vevő a közönség.” Király L. Norbi azóta gazdagabb lett egy saját számmal, néhány tetoválással, de még mindig megfogalmazhatatlan érzés számára a közönség szeretete.

Matolcsi Renáta


- Hogy alakult az élete az X-Faktor óta? Mi változott?

- Mondhatnám, hogy semmi, de ez nagy hazugság lenne. Minden megváltozott! A műsor egy olyan jó értelemben vett lavinát indított el, ami soha nem várt dolgokat hozott magával. Az, hogy dalokat írhatok a saját magam számára, neves előadókkal, zenészekkel dolgozhatok együtt, az egy olyan álom volt, amiről az ügyvédi irodában - ahol titkárként dolgoztam - csak álmodoztam.

- Fellépésein milyen számokat énekel? Merrefelé hívják?

- A műsorban megismert dalokat megszerette a közönség. Amikor ezeket adjuk elő a többiekkel újra meg újra a színpadon, nagyon jó dolog, hogy tömegek éneklik velünk. De ezek nem a mi dalaink. Éppen ezért örültünk nagyon annak a lehetőségnek, hogy saját dalokon dolgozhatunk, és ez egyedülálló formában juthat el a rajongókhoz. A fellépéseken folyamatosan kezdtük el énekelni a saját dalainkat, s amikor azt vettem észre, hogy többen is dúdolják a Valahol elveszett szövegét, az megfogalmazhatatlan érzés volt. Az ország minden pontjára próbálunk eljutni, de erre a legőszintébb válaszom, hogy oda megyünk, ahova hívnak minket, ahol kíváncsiak ránk.

- Milyen jövőt képzel el magának?

- Olyat, mint most! Pár lemezzel, pár (száz) fellépéssel legyen több, és tegyek le valamit az asztalra. Amit el is várok magamtól.

- Hamarosan indul a következő tehetségkutató műsor. Tart attól, hogy az újabb felfedezettek miatt majd háttérbe szorul?

- Amikor a műsorba jelentkeztem, naív lettem volna azt gondolni, hogy a műsor egy szériánál megáll. Ráadásul azt gondolom, hogy a legjobb példa mi vagyunk arra, hogy miért érdemes jelentkezni az X-Faktorba. Nem félek, ugyanis nincs mitől. A piacon vannak még előadók rajtam kívül, mindenkitől félnem kellene?! Még azt is mondhatnám, hogy inkább várom. Annyi különböző egyéniség jött össze nálunk is, és mindenki másért szerethető.

- Erős egyéniség, látom, vagy pár tetoválása is. Miért varratott magára ennyit?

- A tetoválásokhoz számos történet kötődik, a legújabbhoz az Aquarius, vagyis a horoszkópom, a Vízöntő. De tetszenek, nincs megállás. Tervben van még kettő

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!