Púder Nélkül

2011.09.20. 17:02

Tündérszép kezek: Nánási Pál hírességeket fotózott

Tíz ismert, sikeres nő: Demcsák Zsuzsa, Harcsa Veronika, Horgas Eszter, Igaly Diána, Karafiáth Orsolya, Keleti Andrea, Mautner Zsófia, Nagy Tímea, Rácz Zsuzsa és Tóth Bori kezéről készült fotókból nyílt kiállítás Budapesten, a Westend bevásárlóközpont galériájában.

Osváth Sarolta

Nánási Pál, hazánk egyik legismertebb sztár-fotósa jellegzetes tárgyakkal fényképezte a hírességek kezeit, annak bemutatása céljából, hogy az ápolt kéz a női szépség egyik megtestesítője. Demcsák Zsuzsa egy mappán nyugtatja kezeit, Horgas Eszter fuvolával, Igaly Diána puskával, Harcsa Veronika mikrofonnal, Karafiáth Orsolya kézírásos notesszel, Nagy Tímea párbajtőrrel, Mautner Zsófia chili paprikával, Kelezi Andrea pedig táncmozdulat közben látható a fotókon.
A szeptember végéig megtekinthető kiállítás megnyitójával egyidőben elindult a Tündérszép kezek internetes szépségverseny, amelynek során a kezükre büszke hölgyek internetre feltöltött képeiből a látogatók szavazatai alapján szakértő zsüri választja ki a legszebbeket.


Szerző: Osváth Sarolta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!