Púder Nélkül

2013.03.03. 19:09

Angelika a Miss Alpok Adria döntőn

Szombaton rendezték meg a Miss Alpok Adria szépségverseny országos döntőjét Miskolcon, az egyetem díszaulájában.

Benkő Sándor

A versenyre a megyei szépségversenyek győztesei vettek részt. Vas megyét Márk Angelika képviselte. A szépség pénteken reggel már Miskolcon volt, ugyanis a próbák már délelőtt elkezdődtek. A szállásuk (egy kényelmes négycsillagos wellness hotel) elfoglalása és egy bőséges reggeli után az egyetemen megkezdődtek a koreográfiai próbák. Angelika számára ez nem volt megterhelő, ugyanis a versenytáncosok világában mindennapi dolog a maratoni próba. Éjfél volt, mire ágyba került, ám a szombat is nehéz napnak ígérkezett. A délelőtt szintén próbákkal telt, egy gyenge salátatál, majd ebéd után ismét koreográfiai és beszédpróbák foglalták le a lányokat. Az esti műsor a bemutatkozással kezdődött. Angelika az Iseumról beszélt, főleg azért, mert az Evitában táncosként közreműködött. Erre a műsorvezetők vissza is kérdeztek, hogy szeretne-e hasonlítani Madonnára.

Az első blokkban minden lány a megyéjét képviselő logót ábrázoló pólóban lépett fel. Angelika elmondta, hogy a műsorvezetők nagyon segítőkészek voltak. Bikiniben vonultak fel a későbbiekben, majd Dukai Regina ruháit mutatták be, majd díszmagyar ruhában fejezték be a műsort, és várták meg az eredményhirdetést.

Angelika elmondta, hogy a megerőltető két nap ellenére nagyon örül annak, hogy ő képviselhette Vas megyét, annak ellenére jól érezte magát, hogy nem jutott a dobogóra, köszöni a Vas Népének, Kovács Ferencnek, Abért Eszternek, a családjának a segítséget, és annak a sok szavazónak, akiknek köszönhetően a közönségszavazás második helyezettje lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!