Púder Nélkül

2016.04.02. 07:04

Tavaszi kedvenc a doboztáska

Az idei tavaszi szezonban a legdivatosabbak akkor leszünk, ha a kezünkben egy úgynevezett doboztáskával sétálunk. Az már csak emel a látványon, ha a táska fehér ezüsttel van kombinálva.

Merklin Tímea

A kartonnal merevített fazonok, az úgynevezett doboztáskák most a legdivatosabbak. A tavalyi „aranyláz” után idén inkább az ezüst díszítések és kellékek a menők, hihetetlenül elegáns az ezüsttel kombinált fehér táska.

Idén a rövidfülű táskák divatosak, amiket nem vállra akasztva, hanem kézben vagy karra húzva, könyökhajlatban kell illőn hordani Fotó: Merklin Tímea

Fülepp Iza rövidfülű táskákat ajánl, amiket nem vállra akasztva, hanem kézben vagy karra húzva, könyökhajlatban kell hordani. Nem az álló, hanem a fekvő téglalap alak a trendi. Ahogy javul az idő, úgy lesznek egyre kisebbek a méretek, mert már nem kell annyi mindent cipelni magunkkal.

A „puha” táskák között találjuk a válltáskákat, amelyek jobbára négyzet alakúak, és a már említett társaikhoz hasonlóan ezüsttel díszítettek. Extra kivitelezésben a pántokat úgy is át lehet alakítani, hogy hátitáska lesz némelyikből, megtartva azonban a sportos eleganciát. Ez nagyon praktikus arra az esetre, ha például szabaddá akarjuk tenni a kezünket, karunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!