Púder Nélkül

2016.06.11. 08:22

Farmer nyáron is - csak feltűrve!

SZOMBATHELY - A nyár elhagyhatatlan darabja lesz a farmer, ami térdig vagy combközépig érő nadrágokká rövidül, méghozzá szigorúan feltűrve, két laza hajtással. Hogy ki-ki melyik hosszt válassza, döntse el a tükörbe nézve, őszintén! Nem életkorfüggő a rövidnadrág, de szép, formás lábaknak birtokában kell lenni a short viseléséhez.

Merklin Tímea

A drapp és khaki mellett sláger a klasszikus farmerkék és annak minden árnyalata. Ha fehér inget, blúzt veszünk hozzá elegáns hétköznapi viselet is lehet. A blúzok most is lezserek, de jól megtervezettek, kidolgozottak, az elején gépi hímzett rátéttel, bojttal, áttört mintával, amely szintén fehér. Még a vékony anyagú, áttetsző ingek sem zavarba ejtőek idén, mert gondosan mellzsebekkel vannak ellátva. A pólók fiatalosak, lendületesek, ujj nélküliek, feliratosak, a hangulatunknak megfelelően választhatunk a szórakoztató szövegek különböző kategóriáiból. Az ingeket és a pólókat is illik most csomóra kötni a szabadidős programokon.

Az önfeledt nyár érzékeltetésére a csíkosokat is virágokkal bolondítják: sárgát, zöldet és pirosat ültetnek a fekete-fehér csíkok közé. A rövid felsőket rövidnadrággal, a hosszú tunikákat hosszúnadrággal lehet hordani, este feketével, nappal fehérrel ajánljuk Fotó: Merklin Tímea

Lányos megjelenést kölcsönöznek a spagetti vállpántos, virágos blúzok, amelyek engedik kivillanni a melltartót is, ezért színben harmonizálniuk kell a felsővel. Ez az irányzat blézert, egész ruhát, nadrágot, szoknyát is létrehozott annak jegyében, hogy öltözzünk úgy, mintha magunkra húztuk volna a virágos rétet. Igazán trendik leszünk, ha egy széles karimájú szalmakalapunk is van hozzá a forró délutánokra.

Az önfeledt, szerelmetes nyár érzékeltetésére a csíkosokat is virágokkal bolondítják: sárgát, zöldet, pirosat ültetnek a fekete-fehér csíkok közé, a rövid felsőket rövidnadrággal, a hosszú tunikákat hosszúnadrággal lehet hordani, este feketével, nappal fehérrel. A hozzávaló táska vagy anyagában azonos vagy fekete, vagy fehér. Menő a fekete magas kockasarkú, hasított bőr szandál, alkalomra pedig a fekete klasszikus hegyes orrú, tűsarkú lakkcipő, aki viszont a kényelmet szereti, a magastalpú fehér szandálok közül válasszon.

A nyári esték kedvelt darabja is a short lesz. Ha véletlenül valaki úgy érzi, az alakja nem teljesen megfelelő egy testreszabott overálhoz, de miniszoknyában sem érezné jól magát egy partin, vegyen nyugodtan fekete rövidnadrágot fehér blúzzal, az összeállítást pedig piros kiegészítőkkel dobja fel: pulóverrel, táskával, övvel vagy szandállal, elég mindössze egy piros tartozék a külső „megvidámításához”. A fekete-fehér emelkedettebb stílust ezüsttel, bronzzal, arannyal is ki lehet egészíteni: számos ilyen szandál, táska, öv került a piacra, és vannak köztük kifejezetten ízléses darabok is.

Címkék#farmer

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!