Púder Nélkül

2012.01.20. 18:39

Amerika 10 kedvenc színésze közt csak egy nő kapott helyet

New York - Bár legutóbbi filmje megbukott, az amerikaiak mégis szeretik: Johnny Depp sorozatban másodszor lett az Egyesült Államok legkedveltebb színésze egy pénteken nyilvánosságra hozott felmérés eredményei szerint.

MTI

A második helyen Clint Eastwood és Denzel Washington osztozik, a negyedik helyet Tom Hanks szerezte meg. Az ötödik legkedveltebb színész már 32 éve halott, dicsősége azonban mégsem a múlté: John Wayne már a felmérések kezdete, azaz 1994 óta az egyedüli, aki minden évben szerepel a listán.

A tíz legkedveltebb színész között mindössze egy nő van, mégpedig az Oscar-díjas Sandra Bullock, aki a hetedik helyet érdemelte ki. Ezzel George Clooney mögött és Harrison Ford előtt található. Tavaly még Angelina Jolie tűnt fel az első tízben.
 


Johnny Depp 2011-ben a Karib-tenger kalózai negyedik részével ért el csillagászati bevételeket Jack Sparrow kapitányként, manapság pedig a legjobban fizetett színész. Legutóbbi filmje, a 2005-ben elhunyt Hunter S. Thompson regénye alapján készült Rumnapló azonban csak a gyártási költségek felét hozta vissza.

Érdekesség, hogy míg a férfiak Clint Eastwoodot, addig a nők egyértelműen Deppet favorizálják. A republikánus szavazók a szabadszellemű Deppet részesítik előnyben, a demokraták pedig Denzel Washingtont.
A felmérés során több mint 2200 embert kérdeztek meg.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!