Púder Nélkül

2011.05.23. 08:49

Ciki 47 felett a bikini? Elle McPherson dacol a korral

Elle MacPherson szupermodell, becenevén „a Test”, 48 évesen is szemmel láthatóan csúcsformában van, ám ahhoz, hogy egy szexi bikinit felvegyen, már túl idős lenne?

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy 2000 brit nőt érintő felmérés szerint igen! A megkérdezettek többsége úgy véli: a 47. év a bikinit viselő nők felső korhatára, sőt, miniszoknyát és köldökpiercinget már 35 után sem nagyon kellene viselni a hölgyeknek.
A magassarkú 51 éves korig még „megengedett”, de aki sportcipőt akar felhúzni, jobban teszi, ha 44 éves kora után csak a fitness termekben mutatkozik benne – legalábbis a brit nők véleménye szerint.

A közvéleménykutatás alapján majdnem minden második brit nő úgy véli, már túl öreg egy-egy ruhadarabhoz, s pont emiatt már minden tizedik hölgy vitt vissza egy hirtelen felindulásból megvásárolt darabot a boltba - írja a bild.de.

A közvéleménykutatás a Diet Chef (egy kalóriaszámláló módszerrel működő ételfutár szolgálat) megbízásából készült el. Caron Leckie, a cég táplálkozási tanácsadója a brit Daily Mail című lapnak azt nyilatkozta: „Mindenkinek különböző a testfelépítése. A jó kinézet alapja az egészséges táplálkozás, de attól is függ, hogy az alakunknak megfelelően, stílusosan öltözködjünk. A kor nem feltétlenül számít.”
Ha ehhez valakinek bizonyítékra van szüksége, íme Elle McPherson: a szupermodell egy februárban készült fotón bombaformában, fehér bikiniben látható. Joggal mondták és mondják rá még mindig: "a Test", amire még jó pár évig büszkén húzhat fel aprócska, kétrészes fürdőruhát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!