Púder Nélkül

2010.08.27. 07:33

Dermaroller: apró tűszúrásokkal szépül a bőr

A steril henger 200 darab hosszabb-rövidebb apró orvosi tűt tartalmaz, a szakember ezeket görgeti végig a bőrön, mely azonnal kisimul, felfrissül, megfiatalodik. De, mire is jó ez a dermaroller?

zaol.hu

- Ekkor már általános érzéstelenítésről is gondoskodni kell, hiszen több ezer kis tűszúrást ejtünk az arcon, mire végzünk a művelettel - fogalmazott a kozmetikus. - A vendéget természetesen kifaggatjuk, tudnunk kell, érzékeny-e, hiszen lidokainalapú érzéstelenítő krémet viszünk fel a bőrre. A kezelést egy tisztítás, egy peelingezés előzi meg. Többször, több irányból rollerezhetünk, ez önmagában is hatásos, de látványosabb az eredmény, ha speciális hatóanyagot is beviszünk. Az, mit juttatunk a bőrbe, attól függ, a vendégnek mire van szüksége. Aknés hegek, apró ráncok eltüntetésére, mélyebb ráncok halványítására egyaránt jó a módszer, de nem csak arc-, hanem testkezelést is lehet végezni ily módon. Narancsbőr, valamint fogyás, szülés utáni megereszkedett bőr esetén a kötőszövet regenerációjáról ugyancsak gondoskodhatunk. A rollerezést kiegészítő terápia követi egy elektroporátor elnevezésű készülékkel, ezzel a felszínen maradt hatóanyagokat belökhetjük a bőr mélyebb rétegeibe, a sejthártyán keresztül egészen a sejtbe. A cikk folytatását a zalaihirlap.hu-n, ide kattintva olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!