Púder Nélkül

2011.06.16. 08:28

Megmondja Katalin Jóban rosszban

Megmondja Katalin a kereskedelemben dolgozik, sokat jár piacra, búcsúkba árulni. Sokan ismerhetik innen is, ám nemrég feltűnt a tévéképernyőn is, a tv2-n futó Jóban rosszaban című sorozatban.

Merklin Tímea

- A 2008-as évben olvastam, hogy szereplőket keresnek a sorozatba - mondja Kati, úgy éreztem, nincs veszítenivalóm, ezért jelentkeztem. Először a Megasztár válogatásra mentem el, ám onnan nem jutottam be a műsorba, a casting pedig októberben volt. A jelentkezés után egy-két héttel vissza is hívtak a televíziótól, közölték, szeretnének személyesen is megismerni. Kicsit izgultam a meghallgatáson. Négyen-öten várakoztunk az előtérben, majd ketten jöttek, egy forgatókönyvet nyomtak a kezembe, s bementünk egy sötét szobába. Engem megvilágítottak, szembe pedig leült két nő, s fel kellett olvasni a szerepet. Már akkor tetszettem nekik, s megkérdezték, hogy meg tudom-e oldani, hogy a forgatások napján Budapestre menjek. Természetesen igennel feleltem.

Kati 2009 januárjában már szerepelt is a sorozatban, egy főnővéri állásra jelentkezett. - A feladatom az volt, hogy állásinterjún jöl össze kellett vesznem a két főorvossal, Péterrel és Nándival - emlékszik vissza a fiatal nő. - Nagyon nehéz feladat a forgatás, rengeteg dologra kell figyelni. Akkor kell belépni a szobába, s akkor kell megszólalni, amikor kell. Nagyon izgultam, de szerencsére zökkenőmentesen ment minden, négy-öt próbálkozás után már fel is vettük a jelenetet.
Ezt követően még egy alkalommal hívták szerepelni a sárvári nőt.

- Éppen Németországban voltam, amikor megszólalt a telefonom, a stúdióból kerestek - folytatja Megmondja Katica. - Ismét egy kisebb jelenetbe hívtak Csillagkútra, a boltban kellett egy szerepet eljátszanom. Egy cetlire fel volt írva, hogy mit kell vennem, ezt kértem Böbétől, azaz Cseke Katinkától. - Még vitatkoznom is kellett, mert a liszt szavatossági ideje már lejárt. Ezt a részt nemrég láthatták a nézők a tévében, május 19-én ment le a műsor. Erre a forgatásra már édesanyámat és a kisfiamat, Dávidot is magammal vittem, nagyon nagy élmény volt. A helyszín egy hatalmas gyártelep, már a kapunál megismertek, a nevemet ugyanis mindenhol megjegyzik. Kicsit késtünk, s már úgy nyitották ki a kaput, hogy nagyon vártak rám. A fiamnak nagy élmény volt, hiszen odamehetett a tévéből ismert színészekhez, fotót is készíthetett róluk és autogrammokat is kapott. Remélem, hogy hívnak még szerepelni.
 


Kati elárulja, gyerekként arra vágyott, hogy színésznő legyen. Ám édesanyja nem szívesen engedte volna el a fővárosba egyedül, így inkább Sárváron próbált szerencsét.

- Azóta nem jelentkeztem más válogatásra - fűzi hozzá Kati. - Pedig megtehetném, mert nem köt semmiféle szerződés. Színházban nem tudnék szerepet vállalni, mivel arra nincs elég időm. Szeretem ezt a szakmát, s szerintem illik is hozzám, sokan mondják, hogy nem lehet nem észre venni, ha belépek valahová. Erős kisugárzásom van. Ha elindul ismét a Megasztár válogató, akkor biztos, hogy újra szerencsét próbálok.

GYEREKKÉNT SZÍNÉSZ AKART LENNI

Megmondja Katalin elárulja: gyerekként mindig arra vágyott, hogy színésznő legyen. Ám édesanyja nem szívesen engedte volna el a fővárosba egyedül, így inkább Sárváron próbált szerencsét. A Jóban rosszban című sorozatban való szereplése óta nem jelentkezett más válogatásra. Színházban nem vállalna szerepet, arra nincs elég ideje. Szereti ezt a szakmát, s szerinte illik is hozzá. Sokan mondják neki, nem lehet nem észre venni, ha belép valahová. Erős kisugárzása van. Azt mondja, ha elindul ismét a Megasztár-válogató, akkor azon is szerencsét próbál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!