Púder Nélkül

2010.12.03. 13:29

Pezsgőben fürödtek a sztárok

Egyedülálló magyarországi rekordot állítottak a sztárok: Lilu, Keresztes Ildikó, Keleti Andrea, Csonka András 1006 db pezsgőspohárból álló, hatalmas üvegpiramist építettek, amely hirtelen összedőlt, amikor a közös koccintásra szánt pezsgő belekerült.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A rekord ettől függetlenül sikerült, a hírességek pedig egy jót nevettek a látványos pohártörésen.

Az RTL Klub műsorvezetői: Lilu, a ValóVilág 4 háziasszonya, Csonka András és Keleti Andrea, a Reggeli házigazdái, valamint Keresztes Ildikó, az  X-Faktor zsűritagja, egyedülálló mutatványra vállalkoztak: több mint ezer pezsgős pohárból fölállítják Magyarország legnagyobb piramisát.
A sztárok türelemjátéka, és a kísérlet kimenetele vonzotta a látogatókat, a kíváncsi tekinteteket.

 

 

Az exkluzív rendezvény stílszerűen a belvárosban, a Pezsegő bárban zajlott, ahol a zsúfolásig megtelt helyiségben a hírességek több száz poharat egymásra téve, szépen lassan ember nagyságú üveghegyet építettek.

A látványos kísérletet a magyarországi rekord biztos, Sebestyén István felügyelte, aki láttamozva a piramist, Londonba, a Guiness-rekord bizottság elé is felterjeszti a mutatványt.

Az építmény mindaddig stabil talpakon állt, amíg egy spanyol prémiumpezsgő bele nem került. Az óvatos pohártöltés közben ugyanis Ildikó egyik pohara megcsúszott, amelyet hiába próbált elkapni az énekesnő, az elindította a lavinát. A több mint ezer pohárból álló piramis fele hirtelen ledőlt. Az ijedelem után a sztárok csak nevettek magukon és a törmelékhalmon, majd felülemelkedve a történteken, mindannyian megkóstolták a finom italt és elkezdték a szórakozást. A partyra Laci betyár, Lagzi Lajcsi, Zimány Linda és Debreczeni Zita, a Sugarbird márka két arca is eljött, hogy együtt ünnepeljék a rekordot.

Az estén nemcsak a hírességek okoztak ijedelmet az egybegyűlteknek. Protics Péter, az ital képviselője egy hatalmas szablyával bemutatta, hogyan kell pezsgőt nyitni. Szerencsére ez a mutatvány is sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!