Rendőrségi

2011.03.10. 21:37

Komoly sport lett az áramlopás

Kétszáz feljelentést tettek áramlopás miatt a rendőrség és a szolgáltató cég Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tartott csütörtöki ellenőrzése nyomán - közölte a térségi főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MTI

Az akcióban a tiszavasvári rendőrkapitányság és az E-ON Hungária Zrt. mintegy száz munkatársa vett részt, akik végül kétszáz esetben tettek feljelentést szabálytalan áramvételezés megalapozott gyanúja miatt - mondta Fülöp Gergely.

A százados közlése szerint a feljelentések közül ötven kereskedelmi-, vendéglátó-ipari és szolgáltatási üzleteket érintett, s akadt köztük egy könyvelőiroda is. Százötven esetben magánház tulajdonosa ellen indítottak büntetőeljárást.
   
Az áramlopások felderítésére szervezett akció során egy embert őrizetbe vettek, mert az illető zavarta az ellenőrzést és verekedni próbált az intézkedő rendőrökkel - tette hozzá a sajtószóvivő.

 

Címkék#áramlopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!