Rendőrségi

2011.08.03. 08:48

Vontatónak ütközött majd az árokba csapódott a vétlen sofőr

Súlyosan sérült Nádasdon az a nő, aki autójának hátulról nekiment egy másik személygépkocsi, s így az a szemközti sávba kerülve ütközött egy mezőgazdasági vontatóval, majd az árokba csapódott.

Vas Népe

A tegnap délutáni órákban Nádasd belterületén közlekedési baleset történt. Egy csákánydoroszlói férfi Körmend felől Szőce irányába közlekedett. Haladása során fékezés ellenére nekiütközött az előtte lassító, szőcei hölgy által vezetett személygépkocsi hátuljának. Az ütközés következtében a hölgy járművével a szemközti sávban közlekedő mezőgazdasági vontatóból és pótkocsiból álló járműszerelvénynek ütközött, majd a jobb oldali útárokba csapódott vissza. A személygépkocsit vezető hölgy súlyos, míg utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az anyagi kár kb. fél millió Ft. Az ügyben büntetőeljárás indult.


Kikerülte az állatot és árokba csapódott

Egy pinkamindszenti férfi Vasalja felől Pinkamindszent irányába haladt gépkocsijával vasárnap hajnalban, mikor egy, az úttesten tartózkodó állatot szándékozott kikerülni. Jobbra rántotta a kormányt, majd a vizes úton megcsúszott, elveszítette uralmát gépkocsija felett és a bal oldali vízelvezet árokba csapódva állt meg. A baleset egyik érintettje hivatásos rendőr, akinek szolgálati viszonyát a Körmendi Rendőrkapitányság vezetője a tegnapi napon közös megegyezéssel megszüntette.


Vad ugrott az autó elé

A tegnap reggeli órákban a 84-es számú főúton, Gérce térségében vadbaleset történt. Egy férfi személygépkocsijával Káld felől Sárvár irányába közlekedett. Haladása során hirtelen egy vad ugrott járműve elé, melyet fékezés ellenére elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Az állat a helyszínen kimúlt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!