Rendőrségi

2011.12.08. 18:14

Droglaborra csaptak le a rendőrök Balatonalmádiban

Veszprémi és balatonalmádi rendőrök közös akcióban ütöttek rajta egy balatonalmádi "kábítószerüzemen" - tájékoztatott a rendőrség - tudta meg laptársunk, a Napló.

Vas Népe

A rendőrök "droggyártás" közben lepték meg az elkövetőket, akiktől a családi házban berendezett laboratóriumban kábítószert – feltehetően amfetamint –, s több, az előállításhoz szükséges eszközt és vegyi anyagot foglaltak le. Házkutatást tartottak az ügy kapcsán felmerülő más lakásokban is, amelyekben szintén kábítószergyanús anyagokat találtak.

Az első helyszínen elfogott négy főt (két férfit és két fiatal nőt) a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra állították elő. Az eljárás jelen szakaszában mind a négy személy a jelentős mennyiségű kábítószerrel való visszaélés bűntettének elkövetésével gyanúsítható, a bűncselekményben betöltött szerepüket azonban tovább vizsgálják. A Veszprémi Városi Bíróság a két férfi - a 26 éves H.Z. és a 32 éves E.R.E. - előzetes letartóztatását rendelte el.

További információk a Napló online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!