Rendőrségi

2011.12.30. 12:27

Vadászbaleset: meglőttek egy hajtót Nagyvelegen

A Móri Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folytat büntetőeljárást egy december 28-án délben, a nagyvelegi Kopaszhegyen történt vadászbaleset ügyében, mely során egy hajtó súlyosan megsérült - közölte a rendőrség.

Vas Népe

Nagyvelegen, a Kopaszhegyen társas vadászatot rendeztek, melyen összesen hat svájci bérvadász, valamint 22 hajtó vett részt. A kilenc órakor kezdődő vadászat során három hajtás rendben le is zajlott, de a negyedik hajtást követően, 12 óra körül, az egyik hajtó homlokán vérző sebbel jött ki a bozótos részből. A fehérvári kórházban öt sörétszemet távolítottak el a lábából, arcából, illetve a nyakából. Állapota a kórház aznapi tájékoztatása alapján súlyos, de nem életveszélyes.

A móri nyomozók kihallgattak egy 58 éves svájci vadászt is az ügyben, akit foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésével gyanúsítottak meg. További részletek az fmh.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!