Rendőrségi

2013.10.29. 13:22

Egymásnak estek a szórakozóhely előtt

Szombathely - A nyomozó hatóság vádemelési javaslattal lezárta a csoportos garázdaság ügyében elrendelt nyomozást.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának Vizsgálati Alosztálya lezárta azt a nyomozást, amelyet csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított négy helyi lakossal szemben, 2013. januárjában.

Az egyik szombathelyi szórakozóhely előtt 2013. január 20-án 3 óra körüli időben négy helyi férfi előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy nárai, egy jáki és egy szombathelyi lakost. Közülük ketten megsérültek. A járőrök rövid időn belül elfogtak és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállítottak egy 24 éves, egy 25 éves és két 26 éves férfit, akik az elkövetéssel megalapozottan gyanúsíthatók. A rendőrök a feltételezett elkövetőket kihallgatták és az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A hatóság az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!