Rendőrségi

2015.03.12. 12:51

Kővel dobálta be az ablakokat

Összeveszett élettársával egy kertai férfi, ezért befeszítette párja lakásának ablakát, és a saját tárgyain kívül más értékeket is magával vitt.

Vidről érkezett bejelentés, mivel 2015. március 10-én a reggeli órákban ismeretlen tettes az egyik családi ház ablakát befeszítve dísztárgyakat, használati eszközöket tulajdonított el. A bejelentő elmondta Gőczéné Nagy Barbara r. törzsőrmester és Vers János r. főtörzszászlós körzeti megbízottaknak, hogy többnyire élettársa személyes dolgai hiányoznak. A rendőrök megkeresték az élettársat, akinél megtalálták és lefoglalták az eltűnt dolgokat.



A férfit előállították, aki kihallgatása során beismerte tettét. Még aznap 17 óra körül a 46 éves férfi hívta a rendőrséget, hogy ismeretlen tettes az élettársa ablakait kővel bedobálta. A körzeti megbízottak ismét a helyszínre siettek, ahol a bejelentő azt mondta, hogy egy barna színű autóból ismeretlen személy kővel dobálta be az ablakokat. Az adatgyűjtést követően bebizonyosodott, hogy a bejelentő és az elkövető személye megegyezik. Ekkor ismét előállították a férfit, és gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elmondta, hogy az élettársa nem akart vele beszélni, ezért mérgében betörte az ablakokat.

A férfit őrizetbe vették, és vele szemben garázdaság és lopás vétségek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az Ajkai Rendőrkapitányság eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!