Rendőrségi

2015.06.01. 06:02

Benzinlopás és engedély nélküli vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Vas megyében.

Az egyik dukai benzinkút alkalmazottja kérte a rendőrség segítségét 2015. május 31-én. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 21 éves S. Zoltán várpalotai lakos két kannába gázolajat tankolt, majd fizetés nélkül akart távozni. A rendőrök a férfit előállították, majd kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Celldömölki Rendőrkapitányság.

A celldömölki rendőrök igazoltattak egy férfit 2015. május 31-én a Celldömölk és Jánosháza közötti útszakaszon. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 34 éves K. János ölbői lakos nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel és a Sárvári Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. Ellene – őrizetbe vétele mellett – járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!