Rendőrségi

2015.10.08. 06:03

Őrizetbe vétel és lopás Vas megyében

Szombathelyen egy 41 éves celldömölki férfit, Kemenesmagasi térségében pedig egy személygépkocsival közlekedő 34 éves szombathelyi férfit igazoltattak a rendőrök 2015. október 7-én.

Az intézkedéskor kiderült, hogy előbbivel szemben a Sárvári Járásbíróság önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, utóbbit pedig a Székesfehérvári Járásbíróság körözte. A rendőrök mindkét személyt előállították az illetékes rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Az egyik sárvári üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai értek lopáson egy 40 éves budapesti lakost 2015. október 7-én. A férfi műszaki cikkeket kísérelt meg elvinni az áruházból. A rendőrök előállították és kihallgatták. W. Attila nem sokkal később ismét rendőrkézre került, mivel ugyancsak egy sárvári üzletből kísérelt meg fizetés nélkül távozni különböző élelmiszerekkel. Mint arról hírt adtunk, a férfi az elmúlt két napban a megyeszékhelyi üzleteket látogatta meg és azokból kísérelt meg élelmiszereket és szeszes italt eltulajdonítani. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!