Rendőrségi

2015.10.09. 05:38

A Szombathelyi Rendőrkapitányság keresi a bicikliseket

A Szombathelyi Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása végett kéri a lakosság segítségét.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen személyekkel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen személy kerékpárjával Szombathelyen, a Nádasdy Ferenc utcában közlekedett, a Szelestey László utca felől a Széll Kálmán utca irányába 2015. október 6-án 18 óra 15 perc körüli időben. Haladásuk során a Nádasdy Ferenc utca és a Széll Kálmán utca kereszteződésénél a kellő körültekintést elmulasztva haladtak a védett útra. Az ütközés elkerülése érdekében egy, a Széll Kálmán utcában közlekedő autóbusz vezetője vészfékezésre kényszerült. A manőver következtében a busz egyik utasa elesett és az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A biciklisek először megálltak, majd kisvártatva, segítségnyújtás nélkül továbbhajtottak.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!