Rendőrségi

2015.11.29. 07:26

Az elmúlt 24 órában történt

Az egyik bérbaltavári hétvégi háznál intézkedtek a rendőrök 2015. november 28-án, mivel ismeretlen személyek egy metszőollót, egy kozmetikai készletet és szeszes italt vittek el onnan.

A tolvajok az ablak betörését követően jutottak be az ingatlanba. Az adatgyűjtést követően a bejelentéstől számított négy órán belül a rendőrök elfogtak egy 34 éves helyi lakost és egy bérbaltavári lakásban tartott házkutatás során előkerült az elvitt metszőolló és kozmetikai készlet is. A rendőrök a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

Trükkös tolvajok jártak az egyik szombathelyi lakásban 2015. november 28-án. Az ismeretlenek azzal az ürüggyel jutottak be az ingatlanba, hogy a háztömbben eladó lakást keresnek. Amíg ketten az idős asszonnyal elbeszélgettek, addig harmadik társuk készpénzt és ékszereket tulajdonított el. A jóhiszemű lakó csak távozásukat követően észlelte, hogy megkárosították. Az ügyben lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás ismeretlen személyekkel szemben.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ne engedjen be lakásába senkit, amíg az ismeretlen személyazonosságáról nem győződött meg hitelt érdemlően! Ha mégis megtörtént a bűncselekmény, forduljon bizalommal a rendőrséghez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!