Répcelak

2013.02.26. 14:15

Szociáldemokrata fórumon a politikus

Fiatal politikus lesz dr. Németh Kálmán vendége a szociáldemokrata fórumon Répcelakon.

Simon Erzsébet

Kunhalmi Ágnessel pénteken találkozhatnak az érdeklődők. Először 2006-ban hívott ismert baloldali gondolkodású embereket az általa életre hívott szociáldemokrata fórumra dr. Németh Kálmán, Répcelak polgármestere. Az eltelt évek alatt volt már a rendezvény vendége miniszter, az Országgyűlés elnöke, újságíró, polgármester.

A kisvárosi elöljáró a pályájukról, az aktuális politikai helyzetről, a szociáldemokrácia jövőjéről faggatta a meghívottakat. Ezúttal Kunhalmi Ágnes politikus érkezik Répcelakra. A művelődési házban március elsején, pénteken öt órakor kezdődik a fórum. - Kunhalmi Ágnes az MSZP elnökségének tagja, kiváló ismerője a szakterületének, az oktatásnak. Annak az oktatásnak, amely most nem sikertörténete az országnak. A választások előtt nem volt szó arról, hogy államosítják az iskolákat, s közismerten sok a probléma a felsőoktatással is. Egyebek mellett ezekről is kérdezem a vendégemet – indokolta választását dr. Németh Kálmán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!