Savaria Szimfonikus Zenekar

2022.01.27. 00:15

Vörös szőnyeg, tűzijáték, szerelem - Hollywood Classics három napon át Szombathelyen

A Savaria Szimfonikus Zenekar a 12. Hollywood Movie Music Classics koncertjét játszsza január 28–29–30-án, pénteken, szombaton és vasárnap este a Bartók Teremben, mindhárom napon 19 órától. A közelgő Valentin-nap alkalmából a műsort átszövi a szerelem, annak minden boldog-mámoros és sötét-kegyetlen oldalát is megmutatja az izgalmasnak ígérkező program. 

 

Az Igazából szerelem, az S.O.S szerelem!, a Kötelező táncok és a Csillagok háborújának lírai dallamai mellett elhangzik a népszerű sorozat, A nagy pénzrablás zenéje is, a szingliknek szólnak majd a Bridget Jones betétdalai, és természetesen a nőcsábász James Bond sem marad el a Hollywood Classicsról. Az előző évekhez hasonlóan az idén is felkerül a hosszú, vörös szőnyeg a lépcsőkre, lesz James Bond Bár, a filmzenék előtt pedig tűzijáték emeli az est fényét. 

 

Az előadás sikeréről két sztárvendég is gondoskodik: Falusi Mariann és Szabó Ádám. A magával ragadó zenék közötti átvezetést ezúttal is Bősze Ádám prezentálja műsorvezetőként. A Savaria Szimfonikus Zenekart Pejtsik Péter vezényli.

Címkék#Szombahely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!