Sárvár

2015.12.01. 16:47

Mozgalmas szezont tudhatnak maguk mögött a sárvári mazsorettek

Sárvár - Mozgalmas szezont tudhatnak maguk mögött az évzáró jubileumi gálaműsorra készülő mazsorettek. December 5-én, szombaton 17 órától a Tinódi gimnázium tornacsarnokában tartják a XX. Mazsorett Gálát.

Pajor András

Pezseg az élet az együttes háza táján, az őszi vidám, örömteli programok, utazások emlékei közé az év végi készülődés izgalma vegyül - vázolja a hangulatot Csikós Györgyné művészeti vezető. Szeptemberben az olaszországi Riccionéban jártak, az ottani összművészeti fesztiválon, ahol műsorukkal osztatlan sikert arattak. Novemberben a X. Kiskőrösi Országos Ifjúsági Mazsorett Fesztiválra utaztak, ahol a Gyöngyszem csoport (művészeti vezetőjük Csikós Györgyné) tagjai két kiemelt arany, a Csillag csoport (művészeti vezetőjük Csorba-Pálla Zsanett) tagjai kiemelt arany oklevéllel és Bíró Vivien tamburmajor díjával gazdagították az elismeréseik sorát. A sárvári botforgatók még egy jelentős jubileumnak voltak a részesei: a 25 éve alakult Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség együttesüket is meghívta ünnepi gálájukra. Szombaton a sárváriaknak is meg akarják mutatni tehetségüket és felkészültségüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!