Söpte

2016.04.03. 19:50

Megvannak az új képviselők – Mutatjuk a söptei eredményeket

Söpte – Megválasztották az új képviselő-testületet Söptén, ahol az előző testület önfeloszlatása miatt tartottak vasárnap időközi választást. Szám szerint mutatjuk az eredményeket.

Bakos Ágnes

Doktorics Bálint, Csizmazia-Varga Katalin, Cseresznyák Miklós és Szabó László – ez az új söptei képviselő-testület névsora, a vasárnapi választási eredmények alapján.

Összesen 14 jelölt volt a képviselői helyekre, mindannyian függetlenként indultak.

Doktorics Bálint képviselőjelölt kapta a legtöbb szavazatot az időközi önkormányzati választáson: 218 vokssal került a testületbe.

Cseresznyák Miklós 213 szavazattal lett testületi tag, Csizmazia-Varga Katalin 209 szavazattal. Negyedikként Szabó László jutott a négyfős testületbe: 203 voksot kapott vasárnap.

Rostásné Fazekas Erzsébet kereken kettőszáz szavazatot kapott, Kiss András 174 voksot. Horváth Győzőre 152-en, Kálmán Ferencre 145-en adtak le szavazatot. Szombathné Takács Zsuzsanna és Magyar Bálint László is 115-115 szavazatot kapott a söpteiektől. Pődörné Virágh Brigitta 89, Varga Imre 85, Keszei Zoltán József 37, Bujtás Zoltán pedig 16 voksot kapott vasárnap.

A polgármesteri tisztségért négyen indultak, az előző településvezető, Nagy Róbert Balázst választották meg ismét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!