Sport

2006.07.10. 02:24

Teniszezett a régió

Sopron (tg) - A Full Sopron-kupa elnevezésű regionális korosztályos teniszversenyen vettek részt a HVSE és a Rajczy sportiskola fiataljai.

Mórocz Zsolt

Sopron (tg) - A Full Sopron-kupa elnevezésű regionális korosztályos teniszversenyen vettek részt a HVSE és a Rajczy sportiskola fiataljai. A Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megye teniszezőit felvonultató mezőnyben fogtak ütőt a Haladás VSE és a Raj- czy sportiskola teniszezői. A HVSE versenyzői közül a 16 éves lányok között Németh Zsuzsa lett első. A két évvel fi-atalabbak mezőnyében Prisznyák Anna zárt bronzéremmel. A 12 évesek között szombathelyi házidöntőt rendezetek a dobogó legmagasabb fokára Oláh Dorina állhatott, megelőzve Tóth Csengét. A 12 éves fiúk versenyét Miklós Balázs zárta harmadikként. A Rajczy színeiben induló teniszezők is eredményesen szerepeltek. A 14 éves lányok versenyét Csire Zsuzsanna nyerte, klubtársának, Kovács Gabriellának az ezüstérem jutott. A 14 éves fiúk mezőnyéban Rózsa Bálint állt a dobogó harmadik fokára. Sopron (tg) - A Full Sopron-kupa elnevezésű regionális korosztályos teniszversenyen vettek részt a HVSE és a Rajczy sportiskola fiataljai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!