Sport

2006.07.04. 02:27

Vaspöri és Nadrai is hatodik

Izmir (he) - Vaspöri Gábor és Nadrai József is hatodik lett a súlyemelők Törökországban rendezett főiskolai-egyetemi világbajnokságán. A Haladás- ...

Mórocz Zsolt

Izmir (he) - Vaspöri Gábor és Nadrai József is hatodik lett a súlyemelők Törökországban rendezett főiskolai-egyetemi világbajnokságán. A Haladás-Vasjármű két súlyemelője és edzőjük, Antalovits Ferenc is tagja volt a magyar küldöttségnek. Vaspöri a 94 kilogrammos súlycsoportban szerepelt, mindkét fogásnemben egy-egy rontott gyakorlata volt. Szakításban 145, lökésben 177 kilót teljesített, a 322 kilós összetett eredménye a hatodik helyet jelentette. A versenyt a kínai Peng Bo nyerte 361 kg-mal. Nadrai József a 105 kilós súlycsoportban lépett dobogóra. Neki csupán három érvényes gyakorlata volt. A szakítást 150-nel fejezte be, a lökésben pedig a 160-as kezdősúlyt sikerült teljesítenie. Az összetettben elért 310 kilogramm szintén a hatodik helyezéshez volt elegednő. Ebben a súlycsoportban is kínai győzelem született, Sun Hai Bo 400 kilóval diadalmaskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!