Sport

2009.02.26. 03:27

Kétszáz diák focizott

Szombathely - Az öt korosztály részére megrendezett teremlabdarúgó-tornán a házigazda VAFA csapata háromban is a legjobbnak bizonyult.

Gergácz Zoltán

Két helyszínen, az Arena Savariában és a Sugár úti Sportcsarnokban nagyszabású teremfoci-tornát rendezett a Vasi Foci Akadémia Sportegyesület (VAFA). Az öt korosztályban - valamennyiben 4-4 gárda - 20 csapat közel kétszáz (186) játékosa öltött szerelést. A torna a házigazdák fölényét hozta: három kategóriában is nyertek. Az U7-eseknél az első és második helyen is a rendező klub két gárdája osztozott. Az U9-eseknél a Keszthely nyert az osztrák FC Stadlaut előtt. Az U11-eseknél Vasvár, Keszthely sorrend alakult ki. A legki-egyensúlyozottabb, U13-as korosztályban - ahol egy-egy gól döntött a sorrendről - a VAFA végzett az élen a Vasvár előtt. Az U16-osoknál az első két helyet a VAFA szerezte meg. A két magasabb korosztályban különdíjasokat is választottak. Az U13-ban a legjobb kapus Dudás Olivér (Keszthely), mezőnyjátékos Schermann Viktor (Vasvár), a gólkirály Aizenpreisz Lázár (VAFA), a legjobb hazai játékos Gombkötő Ferenc lett. Az U16-osoknál a legjobb kapus Geicsnek Marcell (VAFA), mezőnyjátékos Gerecs Bence (Táplán SE), a gólkirály Dénes Péter (VAFA) lett, míg a legjobb hazai játékos címet Sütő Előd érdemelte ki.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!