Sport

2009.03.09. 03:28

Asztalitenisz országos bajnokság: A Molnár-Lindner duó bronzérmes

<b>Budapest</b> - Bronzérmes lett az asztaliteniszezők országos bajnokságának férfi páros számában a Molnár Krisztián-Lindner Ádám duó.

Balla Emőke

Jakab János, illetve a Vitsek Iván-Muskó Péter férfi és a Póta Georgina-Li Bin női páros is megvédte címét vasárnap a Körcsarnokban rendezett, 92. asztalitenisz országos bajnokságon. A nőknél a 2003 és 2005 között háromszor is bajnok Fazekas Mária lett ismét az első.

A férfi párosok között a Celldömölki VSE-Mávépcell duója, Molnár Krisztián és Lindner Ádám bejutott az elődöntőbe, ott azonban nagy csatában 3:1 (9, -10, 8, 12)-re kikaptak a későbbi bajnok Vitsekéktől, így bronzérmesek lettek.

Férfi egyesben a celldömölki játékosok közül Lindner Ádám jutott a legtovább - a negyeddöntőbe. Ott azonban 4:2 (3, 12, -12, 6, -7, 9)-re alulmaradt a Kapfenbergben légióskodó Zombori Dáviddal szemben, így az éremért már nem harcolhatott. Zombori egyébként Pázsy legyőzése után finalista, végül ezüstérmes lett, miután simán, 4:0-ra verte őt Jakab János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!