Sport

2010.01.02. 08:06

Birkózórangsor vasiakkal

Tizenhárom vasi birkózó végzett dobogós helyen a 2009. évi rangsorokban.

Horváth Erika

A Magyar Birkózó Szövetség a diák, a junior, a felnőtt és a női kategóriában három-három, a serdülőknél és kadetteknél négy-négy verseny alapján állította össze a 2009-es év rangsorait.

A vasi birkózók közül 13-an végeztek az első három között A felnőtt szabadfogásban a 74 kg-ban Hatos Gábor, a 84- ben ifj. Veréb István lett első, utóbbi súlycsoportban Kányási Sándor (TFSE-Vasi Volán) harmadik. A 96 kilóban Ligeti Dániel, a 120-ban Csercsics Richárd második. A külön nem jelölt négy versenyző a Haladás- Force birkózója, akárcsak a juniorkorú szabadfogású dobogósok: 66 kg-ban Molnár Bálint az első, a 84-ben Hidegh Csaba a második, mint a 96- ban Ligeti Dániel, a 120-ban Csercsics Richárd. Ligeti 120- ban, kötöttfogásban is második. A kadetteknél 85 kilós szabadfogásban Csordás Szilveszter (Haladás-Bük) első, míg a haladásos, 69 kilós Barcza Dávid második. A serdülőknél a 47 kilós Kálmán Balázs szabad- és kötöttfogásban is harmadik, a +85 kg-os Kiss Marcell szabadban első – mindketten a Vasi Volán birkózói. A diákoknál szabadfogásban Wittman Kristóf (HVSE) a 61-kg-ban, Kiss Máté (Volán) a +75-ben második.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!