Sport

2010.01.30. 03:27

Újabb tornagyőzelem

Aritzing - Hévíz után az osztrák településen megrendezett teremfocitornán is a legjobbnak bizonyult a Lurkó UFC U8-as gárdája.

Gergácz Zoltán

A jó körülményeket biztosító ritzingi sportcsarnokban rendezett teremtornát az U8-as korosztálynak a Sopron SC, amelyre a szombathelyi gyerekeket is meghívták. A korábban Hévízen tornagyőztes Lurkó UFC a csoportmérkőzések során az Oberpullendorf és a Lurkó-Főnix ellen egyaránt 2:2-es döntetlent ért el, majd a Sturm Graz együttesét 2:0-ra verte, így csoportmásodikként lépett tovább. Az elődöntőben a Team Wiener Linien ellen végig kiélezett találkozón 2:1-re nyert, és ezzel döntőbe jutott. A fináléban Volner Bence négy remek találatával esélyt sem adtak a soproni fiataloknak, könnyedén nyertek 4:0-ra. A torna gólkirálya a vasi gárda vezéregyénisége, Volner Bence lett, aki valamennyi mérkőzésen a kapuba talált. A győztes csapat tagjai: Auer Ákos, Babócsy Balázs, Borsos Bálint, Buzás László, Horváth Bendegúz, Pásztor Mátyás, Séfer Márk, Séllei Botond, Vajda Dániel, Volner Bence, edzők: Bezdi István és Horváth Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!