Sport

2010.09.19. 20:47

Megyei II. osztály Körmend: eső mosta forduló, nyert a Rábagyarmat és a Körmendi VSE

A víz volt az úr a megyei II. osztály Körmendi-csoportjának legutóbbi fordulójában, három találkozó elmaradt, egyet más helyszínen (Rábatótfaluban) tudtak csak megrendezni.

Horváth Erika

Vasalja-Fortress-Körmend-VSE 0 -1 (0-1). - Vasalja, 100 néző, vezette: Sály.
A hazai csapat magát verte meg elképzelés nélküli, gyenge játékával. Igaz, irreális körülmények között fociztak a csapatok, a pályán futball helyett sárdagasztás folyt. - Gólszerző: Molnár. - Ifi: 3-2.
 

Rábagyarmat-Alsóberki 3-0 (2-0). - Rábagyarmat, 120 néző, vezette: Tóth Z.
A mérkőzést végigtámadó, sok helyzetet elpuskázó hazai csapat biztosan, megérdemelten nyert a sportszerűen küzdő vendégek ellen. A játékosok dolgát a sáros, mély talaj alaposan megnehezítette. - Gólszerzők:  Dancsecs, Siklér P., Vass. - Jók: Vari, Vass, Esztergályos, Dancsecs. - Ifi: 10-0.

Csákánydoroszló-Bajánsenye 1-1 (0-1). - Csákánydoroszló, 100 néző, vezette: Szabó I. Z.
Egyenlő erők küzdöttek a pályán, a döntetlen igazságos eredmény. - Gólszerzők: Bedőcs,  illetve  Mihály.  Ifi: 4-0.

Apátistvánfalva-Nagyrákos 6-1  (1-1). - Rábatótfalu, 60 néző, vezette: Szabó III. Z.
Apátistvánfalván víz alatt volt a pálya, ezért a mérkőzést Rábatótfaluban rendezték. Az első félidőben gyengén játszó Apátistvánfalva fordulás után nagyon följavult, és végül fölényes, megérdemelt győzelmet aratott. - Gólszerzők: Huszár 2, Bartakovics F., Németh T., Kozó, Horváth P., illetve  Sass. - Jók: Fábián, Bartakovics F., Slemmer, Németh T. - Ifi: elmaradt.

A felázott, használhatatlan pályák miatt az Őriszentpéter-Nádasd, a Halogy-Őrimagyarósd és a Viszák-Csörötnek mérkőzések elmaradtak.

7. forduló. Szeptember 25.,  szombat, 16.00: Bajánsenye-Vasalja, Fortress-Körmend VSE-Szarvaskend. 26., vasárnap, 16.00: Őrimagyarósd-Rábagyarmat, Alsóberki-Őriszentpéter, Nagyrákos-Viszák, Csörötnek-Csákánydoroszló, Nádasd-Apátistvánfalva.

Vasaljáról  Pass László, Rábagyarmatról Vass József Csákánydoroszlóból Musits József, Rábatótfaluból Sömenek László tudósított.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!