Sport

2010.09.16. 10:05

Szüneteltetik Váradi Kornél szerződését

A térdsérüléssel bajlódó Váradi Kornél és a Falco KC kosárlabdaklub bizonytalan ideig szünetelteti a felek között néhány hetet köttetett szerződést.

Tóth Gábor

A 23 esztendős, 197 centis kosaras kétéves szolnoki kitérő után tért haza nevelőegyesületéhez. Váradi Kornél és a Falco szeptember elején kötött két évre szóló szerződést egymással. A válogatottnál is számításba vett játékos három edzésen és egy felkészülési mérkőzésen vett részt a sárga-feketéknél, azóta viszont térdproblémái miatt nem tud tréningezni.

- Közös megegyezéssel döntöttünk úgy Kornéllal, illetve a menedzserével, hogy bizonytalan ideig szüneteltetjük a szerződését - árulta el Gráczer György, a Falco-Szova KC Szombathely ügyvezetője. - Ez annyit jelent, hogy a kosaras egyelőre nem kap fizetést a klubtól, ám amint egészséges lesz, rögtön csatasorba állhat. A létesítményünket Kornél használhatja, minden segítséget megadunk neki a rehabilitációban, továbbá a csapat edzéseit is látogathatja. Egy egészeséges Váradi Kornél minden magyar csapatnak komoly erősítést jelentene. Reménykedünk a mielőbbi felépülésében, és nagyon várjuk vissza.

 

- A Komarno elleni edzőmeccs után bevizesedett a térdem, és egy ideig fájdalmat is éreztem - tudtuk meg Váradi Kornéltól. - Azóta javult már az állapotom, de edzeni, játszani még nem tudok. Jelenleg rehabilitációs munkát végzek, kerékpározok, úszok, erősítek, hogy kondícionálisan szinten tartsam magam  de a térdemet csak óvatosan terhelem. Nem tudom, hogy mikor leszek ismét százszázalékos állapotban. Éppen ezért nem is akartam senkit a korai visszatérésemmel hitegetni Szombathelyen. Szerintem mindkét fél részéről korrekt lépés a szerződés szüneteltetése. Amint teljesen egészséges lesz, azonnal visszatérek a csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!