Sport

2010.12.09. 15:19

Futsal Magyar Kupa: háromgólos Admirál-Haladás vereség

A Magyar Kupa négy közé jutásért vívott első találkozón 4-1-es vereséget szenvedett a Haladás futsalcsapata az NB I-es Üllő FC-Cső Montage-tól.

Gergácz Zoltán

Üllő FC-Cső Montage-Admirál-Haladás VSE 4-1 (0-0).  Üllő, 300 néző, futsal Magyar Kupa mérkőzés a négy közé jutásért, első találkozó, vezette: Solymosi, Márton.

Haladás: SIPOS  Bagó, HALMOS, JÁGER, DEMÉNY. Csere: Jakab, Németh P., Varga A., Kővári, Polgár, Horváth P., Török. Edző: Pálmay Tamás.

Az NB II. Nyugati-csoportjában két fordulóval az őszi zárás előtt élen álló vasi futsalcsapatnak nagy falat a Magyar Kupában a négy közé jutásért: az NB I-ben harmadik helyen álló Cső Montage gárdája, soraiban a válogatott kapussal, Reveland Zoltánnal.

Az első játékrészben mindkét gárda elsősorban a védekezésre fektette a fő hangsúlyt. Remekeltek a kapusok is, így gól nem született. Fordulás után a hazaiak taktikát váltottak: átengedték a területet a vasiaknak, és a gyors kontrákra építettek.

Ez maximálisan bevált, nyolc perc alatt háromszor is bevették Sipos kapuját. A Haladás nem adta fel, s Halmos távoli lövésével szépített. Ezt követően nagy erőket mozgósítottak a második találatért, ám közben kinyíltak, és a negyedik gól végleg eldöntötte a találkozó kimenetelét.

Becsülettel küzdöttek, de meg kellett hajolniuk a nagyobb tudás előtt. Ennek ellenére a január 12-ei visszavágó, és ezzel a továbbjutás nem lefutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!