Sport

2011.01.10. 12:19

Haladás: Rácz, Iszlai és Nagy Zoltán távozik

Három fiatal futballistáját kölcsönadja a Haladás tavaszi szezonra készülő NB I-es labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

A Haladás szakmai stábja úgy határozott, hogy Rácz Ferencet (20 éves, csatár, 13 NB I-es meccs1 gól), Iszlai Bencét (21, középpályás, 220) és Nagy Zoltánt (19, védő, 00) kölcsönadja.

- A három említett labdarúgónk kevés lehetőséghez jutna tavasszal a Haladásban, ezért döntött a szakmai stáb a kölcsönadásuk mellett - tudtuk meg Tóth Miklós klubmenedzsertől. - A saját érdekük is az, hogy minél többet játsszanak, edződjenek felnőtt mezőnyben, ezért NB I-es, illetve NB II-es csapatoknak közvetítjük ki őket. A szemünket rajtuk  tartjuk, és a nyáron várjuk őket vissza a Rohonci útra. Szerencsére van irántuk érdeklődés, így biztosan tudunk nekik csapatot találni.

A hírek szerint kérdéses Csontos Zoltán jövője is a zöld-fehéreknél. Az eddig 55 NB I-es meccset jegyző   ezeken egy gól szerző  25 éves védőért ugyanis bejelentkezett az NB III-as Sopron.
- A hír igaz, ez ügyben a Sopron tényleg felvette velünk a kapcsolatot - árulta el Tóth Miklós. - A Sopron szeretne visszajutni az NB II-be, ezért megerősítené a keretét. Csontos Sopronban nevelkedett, próbálják őt visszacsábítani. Ám a védőnk sorsáról még nem született döntés.

A Haladás szombaton, 12 órás kezdéssel az osztrák harmadik vonalban szereplő Hartberg vendégeként játssza idei első edzőmecsét. Aztán január 21-én, pénteken (15.00) az Illés Akadémia műfüves pályáján a az Újpestet fogadja. Január 23-án, vasárnap pedig az Arena Savariában rendezendő téli teremlabdarúgó-bajnokság selejtezőjében lépnek pályára a zöld-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!