Sport

2011.03.26. 03:27

Dancsó és Dancsecs

Mosonszolnok - Az országos light-contact kick-box bajnokság első fordulójában Dancsó Zoltán és Dancsecs Bojána is győzött.

Vastag Nándor

Az ob első fordulójában három vasi versenyző tette próbára a tudását. A Kondor Controll SE kiválósága, Dancsó Zoltán a -89 kilós súlycsoportban erőnyerőként jutott a fináléba, ahol a budapesti riválisát egyhangú pontozással 3-0-ra verte. A Castrum SEC-Dinamica SE -65 kg-os versenyzője, Dancsecs Bojána szintén aranyérmes lett. Erőnyerőként csak döntőzött, és a békéscsabai riválisa ellen 3-0-ra nyert. A Kopula Classic képviselői közül a -79 kg-ban Mayer István első meccsét elveszette egy hódmezővásárhelyi kick-boxossal szemben, de a harmadik helyet a mosonszolnoki vetélytárs legyőzésével megszerezte. Klubtársának, Wappel Tibornak nem volt ellenfele a 94 kg-ban.

A szintén kopulás Pődör Csaba Győrszentivánon a Thai-box elnevezésű gálán szerepelt. A 91 kilóban zajló full-contact mérkőzésen nagy csatát vívott szlovák ellenfelével, de végül pontozásos vereséget szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!