Sport

2011.03.20. 17:57

Megyei II. osztály, Szombathely: tanakajdi győzelem Jákon, otthon kapott ki a Püspökmolnári (tudósításokkal frissítve)

A Tanakajd elhozta a három pontot Jákról a megyei II. osztály Szombathelyi-csoportjának rangadóján, így a szintén győztes Lukácsházával ott vannak a Söptét verő Gyöngyöshermán nyomában. Eredmények és gólok.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A forduló előtt az volt a kérdés, hogy az élenállók a gyenge tavaszi rajtjuk után mit produkálnak a folytatásban. A Gyöngyöshermánra papíron könnyebb ellenfél várt a Söpte személyében, azonban az újonc már szolgált meglepetésekkel. A második Ják az előző körben az otthon rosszul taktikázó Tanakajdot fogadta, a meccs tétje az volt, melyik csapat tudja tartani a lépést az éllovassal. A kieséstől fenyegetett Pornóapáti az ősszel gyengén teljesítő, ám a szünetben jól erősítő Táplán fogadta az alsóház rangadóján.

Lukácsháza-Kőszegfalva 4-0 (2-0). - Lukácsháza, 80 néző, vezette: Egyed.
A hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot.  - Gólszerzők: Mészáros, Márton, Szlávich, Horváth N.  - Jók: Kovács D., Márton, Mészáros.  - Ifi: 5-1.

Szentpéterfa-Gyöngyösfalu 2-1 (2-1). - Szentpéterfa, 120 néző, vezette: Cser.
Helyzetei alapján a hazai csapat biztosabb győzelmet is arathatott volna. - G.: Török, György, ill. Büki. -  Kiállítva: Polgár (Göngyösfalu). - Jók: Hujber, Boldizsár, Török, Stieber (mind Szentpéterfa). -  Ifi: 3-3.

Felsőcsatár-Vasszécseny 1-2 (1-0).  - Felsőcsatár, 60 néző, vezette: Mórocz.
A viharos erejű szélben erősen döntetlen színezetű meccset játszottak a csapatok. A vendégek jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetik a sikert. -  G.: Sásdi, ill. Pungor, Vadász.  - Jók: Neubauer, Csoknyai, ill. Pungor, Kalmár. - Ifi: 2-1.

Sé-Honvéd-Elektromol-Spari 0-1 (0-0). - Sé, 60 néző, vezette: Pusztai.
A Sé végig nagy mezőnyfölényben játszott, rengeteg helyzetet elpuskázott, ám ezért nem jár pont. A vendégek jóformán egyetlen lehetőségüket gólra váltották, ezért viszont jár a pont. -  G.: Tóth K.  - Jók: Faller, Uri, Soós M., ill. Farkas, Kelemen, Tóth K. -  Ifi: 0-1.
 

Gyöngyöshermán-Szentkirály-Söpte 3-2 (1-1). - Gyöngyöshermán, 120 néző, vezette: Vámos.
 A hazaiak sok helyzetet kihagytak, így nehézzé tették maguknak a meccset.  - G.: Bódis, Németh Sz., Kondor, ill. Pap I. 2.   Jók: Bódis, Németh Sz., Kondor (mind Gyöngyöshermán).  - Ifi: 2-0.
 

Ják-Tanakajd 1-3 (0-0). - Ják, 180 néző, vezette: Süle.
Megérdemelt vendéggyőzelem született. -  G.: Polyák, ill. Horváth D., Tamás, Pék.   Jók: Polyák, Németh D., ill. Pungor A., Azoitei. -  Ifi:4-0.

Pornóapáti-Táplán SE 1-4 (0-3). - Pornóapáti, 50 néző, vezette: Hegedüs.
A vendégek maximálisan kihasználták a hazai csapat hibáit.  - G.: Horváth T., ill. Badics, Németh P. 3. -  Ifi: 1-1.
 

Püspökmolnári-Balogunyom 0-3 (0-2). -  Püspökmolnári, 200 néző, vezette: Papp.
Irreális időjárásban a meccset  bírói segédlettel  a jobb formában lévő vendégek nyerték. - G.: Hajós, Dávid L., Rekovácz G.   - Jók: Sziffer, ill. Mészáros A., Rekovácz G., Schweitzer. -  Ifi: 2-5.

A 19. forduló műsora. Március 26., szombat, 15.00: Lukácsháza-Táplán, Püspökmolnári-Pornóapáti. 27., vasárnap, 15.00: Gyöngyösfalu-Gyöngyöshermán, Balogunyom-Spari, Söpte-Sé, Vasszécseny-Szentpéterfa, Tanakajd-Felsőcsatár, Kőszegfalva-Ják.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!