Sport

2011.04.28. 11:49

Dekázás, fejelés, kunsztok: nézze meg Orbán Viktor freestyle gyakorlatát

Orbán Viktor miniszterlenök a parlamenti dolgozószobájában fogadta Kovács Pétert, a freestyle foci magyar világbajnokát. A beszélgetés után az Országház előtt passzolgatott és dekázott a világelső és a kormányfő. A Blikk éppen arra járt, és levideózta.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Orbán Viktor a Facebook-profilján tette közzé az eseményről szóló képsorozatot. A miniszterelnök a csevegés után a Parlament előtt kicsit focizott Péterrel, aki egy freestyle eelemre is megtanította a kormányfőt. Orbán a Blikknek elmondta, kevés ideje jut a futballra, és bár a Felcsút II. igazolt játékosa, elfoglaltsága miatt nem tudott bajnoki mérkőzésen pályára lépni.

A Blikk TV beszámolója a történésekről itt látható.

Kovács Péter gyakorlata a világbajnoki döntőben

Orbán mellett más magyar politikusok is igyekztek a futballban bizonyítani. Bajnai Gordon - aki sokáig védett egy amatőrcsapatban - Telkiben, az MLSZ-köpont avatóján hárította Dunai Antal tizenegyesét, némiképp szokatlan szerelésben, öltönynadrágban és szép cipőben.

2009 végén szintén Bajnai  fejelgetett Mesterházy Attilával a dolgozószobájában, néhány megrökönyödött újságíró jelenlétében, akiket médiaesményre hívtak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!