Sport

2011.04.12. 09:48

Kiütéses futsal-siker: Admirál-Haladás - Tolna-Mözs 14:3

Igazi csapategységet alkotva és nagy fölényben játszva kiütéses győzelmet aratott az NB I-be igyekvő Haladás futsalcsapata.

Gergácz Zoltán

Admirál-Haladás VSE-Tolna-Mözs 14-3 (7-2). - Haladás-munkacsarnok, 150 néző, NB II-es futsalmérkőzés, vezette: Huszár, Vass.
Haladás: Németh  K. -  Bagó, Németh P., Jáger, Horváth P. Csere: Halmos, Bánfalvi A., Varga A., Neczpál, Kratochwill, Húsvéth. Edző: Pálmay Tamás.
 

Magyar Kupa-mérkőzésen a vasiak alaposan elpáholták a tolnai alakulatot (14-1), így a bajnoki találkozón sem lehetett kérdéses a három pont sorsa. A listavezető hazaiak az újra csatasorba álló Halmos révén  a 3. percben megszerezték a vezetést, és könnyed, tetszetős játékkal, valódi csapategységet alkotva magabiztos győzelmet arattak a jóval szerényebb képességű és rövid kispaddal is rendelkező vendégek ellen. - Gólszerzők: Németh P. 3, Halmos 2, Horváth P. 2, Jáger 2, Bagó, Bánfalvi A., Varga A., Neczpál, Kratochwill, illetve Mausz, Kneller, Soós.

A közvetlen rivális Külker  SC egygólos vereséget szenvedett, így három fordulóval a bajnokság vége előtt a bajnoki címért zajló küzdelemben hat pontra nőtt a Haladás előnye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!