Sport

2011.05.24. 14:49

Megyei II. osztály: elnapolták a döntést a Ják-Szentkirály balhé ügyében

A játékvezetői jelentés kevésnek bizonyult, így a jövő keddi fegyelmi ülésre beidézik a viharos körülmények között lezajlott Ják - Gyöngyöshermán-Szentkirály (3:2) megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzésen érintett klubok vezetőit.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mint arról korábban beszámoltunk, egy visszafújt szentkirályi tizenegyes után tört ki a balhé a múlt vasárnapi Ják-Gyöngyöshermán-Szentkirály  (3:2) megyei II-es labdarúgó-mérkőzésen. Szurkolók, rendezők, cserejátékosok rohantak a játéktérre, nyolc-tíz perc után állt helyre a rend. A Fegyelmi Bizottság kedd délutáni ülésén tárgyalta az ügyet - ám a bírói jegyzőkönyv kevésnek bizonyult, ezért a következő fegyelmi tárgyalásra mindkét csapat vezetőit beidézik.

- A játékvezető jelentésből nemd derült ki pontosan, hogy valójában mi történt a mérkőzésen, így nem tehetünk mást, jövő keddre beidézzük a jáki és a gyöngyöshermáni vezetőket is - mondta Gerencsér Tibor, a Versenybizottság elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!