Sport

2012.05.02. 02:29

Kung-fu: Túri Bernadett és Pintér Bálint jutalma

A tavalyi év legjobbjai közé választották a KondorControll SE két kung-fusát, Túri Bernadettet és Pintér Bálintot.

Vastag Nándor

A Magyar Tradicionális Kung-fu és Wushu Szakszövetség még csak most jutalmazta a 2011-es esztendő legjobbjait. A rendezvény azért csúszott áprilisra, mert márciusban Európa-bajnokságot rendeztek Észtországban, és a magyar csapat felkészítésében, a szervezésben a szövetség több elnökségi tagja érintett volt. A "legjobbakra" az egyesületek tettek javaslatot, majd az elnökség által kijelölt versenyzőkre lehetett szavazni.

Öt kategóriában hirdettek győztest, kettőben a KondorControll SE kung-fusai nyertek. A felnőtt nőknél Túri Bernadett részesült a rangos elismerésben, aki tavaly küzdelemben, valamint mindhárom formagyakorlatban, a pusztakézzel, a rövid- (kard) és hosszúfegyverrel (bot) is bajnok lett.

Az utánpótlás kategóriában Pintér Bálintot jutalmazták. Utolsó éves juniorként küzdelemben, illetve formagyakorlatban karddal szerzett bajnoki aranyérmet. A versenyzők felkészítője Koszogovits Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!