Sport

2012.10.09. 15:56

Megye III.: Már nem hibátlan a zanati együttes

Vas megye - A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság déli csoportjában már nem százszázalékos a Zanat, félbeszakadt a meccs Oszkón.

Pum András

A déli csoportban a Zanat hat, hibátlanul megvívott bajnoki után 2-2-s döntetlent játszott a Sorkifalud otthonában. A 72. percben, 2-1-s hazai vezetésnél félbeszakadt az Oszkó-Győrvár-Sorokpolány meccs. A vendégek kapusa szövegért sárga lapot kapott, majd a hátsó felét mutogatta a játékvezetőnek, aki kiállította a portást. Ezt követően a hálóőr térddel, hátulról beleszállt a bíróba, ő pedig lefújta a mérkőzést. A nyugati csoportban a Perenye nehezen nyert a Bozsok ellen, a körmendi régióban a Kömend-Téglagyár és a Pankasz is nyolc gólt vágott. A sárvári csoportban a Boba kikapott az Egyházashetyétől.

Szombathely, déli csoport: Király SZE II.-Telekes 2-0, Sorkifalud-Zanat 2-2, Oszkó-Győrvár-Sorokpolány félbeszakadt, Gersekarát-Táplánszentkereszt 1-5, Alsóújlak-Hosszúpereszteg 1-0, Nárai-Nemeskolta 2-2, Csempeszkopács-Rábatöttös 0-4. Nyugati csoport: Vasasszonyfa-Gyöngyösfalu 4-0, Kőszeghegyalja-Bucsu 1-4, Gencsapáti-Vát 4-0, Kőszeg II.-Horvátzsidány 8-0, Cák-Pornóapáti 0-0, Perenye-Bozsok 1-0, Vassurány-Acsád-Meszlen 1-3. Körmendi csoport: Rönök-Szőce 5-1, Nagykölked-Szalafő 2-4, Ivánc-Halogy 4-4, Gasztony-Máriaújfalu 2-4, Körmendi Téglagyári SE-Magyarlak 8-0, Pankasz-Katafa 8-0. Sárvári csoport: Mester-Nagysimonyi 2-0, Nemeskocs-Keléd 3-4, Sótony-Káld 4-0, Boba-Egyházashetye 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!