Sport

2013.03.22. 12:01

A harmadik Viktória a második Astra otthonában játszik

Szombathely - A női labdarúgó NB I-ben szombaton 13 órakor közvetlen riválisa, a második helyen álló Astra-Bíró Kert otthonában lép pályára a harmadik Viktória-Trend Optika FC.

Pum András

Ősszel hazai pályán 2-2-s döntetlent játszott a Viktória az Astrával, úgy, hogy a vendégek a 92. percben egyenlítettek. A két csapat között négy pont a differencia, ám a vasiak két meccsel kevesebbet játszottak.

A válogatott Sipos Lilla a középpályán kap helyet. Fotó: Unger Tamás

- A  Monor elleni kupameccstől többet kaptam, mint amit vártam - mondta Iszak Gábor, a Viktória edzője. - Jó pályán, az utolsó pillanatig keményen daráló ellenféllel játszottunk, és ami lényeges, több jó teljesítmény is akadt nálunk. Persze az Astra teljesen más kaliber,  mint a Monor. Télen nem is változott a keretük, a gólerős Fogl Katalint és az irányító Szabó Boglárkát muszáj lesz kikapcsolnunk, de szinte valamennyi játékosuk kiváló képességű. Le kell szűkítenünk a területet, és ha megvan a labda, elöl  gyors kontrákkal operálhatunk. Megijedni nem szabad, de nincs is miért félnünk. Biztos, hogy ők kezdeményeznek majd, fontos, hogy leszűkítsük a területet és ne kapjunk a meccs elején gólt. Egy  döntetlen arra mindenképpen  jó lenne, hogy ne lépjenek meg tőlünk. Papp Eszter térdműtétje után lábadozik.

Összeállítás:  Horváth B. - Soós, Harsányi, Ferencsik, Tóth A., Marsai - Nagy D., Krenács, Vörös, Sipos - Megyeri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!