Sport

2013.03.08. 22:39

Röplabda: elődöntőben a serdülők

Vas megye - A Szombathelyi Sportiskola lány röplabda gyermekcsapata után a serdülőgárda is bejutott a 12 csapatos országos elődöntőbe.

Horváth Erika

Az országos gyermekbajnokság (OGYB) elődöntőjének gödöllői tornáján a házigazda, a TFSE-KRA, az Újpest és a Szombathelyi Sportiskola vett részt. A Borsodi Gábor és Bedőcs Gergely irányította vasiak az újpestiektől tudtak egy szettet elvenni, a másik két együttestől 3:0-ra kikaptak. A csapatból Végh Júlia teljesítménye emelkedett ki. A következő fordulót - ugyanezzel a négy csapattal - áprilisban rendezik meg.

A Szombathelyi Sportiskola-VSA serdülő gárdája - edző Bedőcs Gergely - az országos elődöntőért rendezett mindkét tornát simán nyerte. Budapesten a Jászberény és a Veszprém ESC csapatát, Veszprémben a Röpisuli SE-t és az Újpestet is 3:0-ra győzte le. A csapatból és a mezőnyből kiemelkedett Takács Doroti és Bokor Laura, illetve a feladó Horváth Dóra. A vasiak ezzel bekerültek a legjobb 12 csapat közé, a döntőbe két elődöntő tornán át vezet az út.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!